pühapäev, 23. jaanuar 2011

23.01 viimane p2ev Puerto Columbias

T2na oleme viimast p2eva Puerto Columbias. Homme j6uavad Timo ja Elina kohale ja l2hme neile Caracasesse vastu. Vahepeal ei ole midagi p6rutavat juhtunud. oleme ikka rannas k2inud ja t2navatel oma uusi s6pru kohanud. Eile oli kuidagi v2ga halb olla. Ei teagi kas sellest, et reedel oli suurem pidu v6i siis on t6esti mingi toidumyrgitus saabunud. Yhes6naga kui rannast tulime, m6tlesime et teeme v2ikse siesta. Aga j2ime nii magama, et ei j6udnudki enam v2lja. 6nneks t2na on k6huvalu j2rgi j22nud, soogiisu tagasi ja enesetunne ka parem. Tundub, et laup2ev ja pyhap2ev on siin need p2evad, kus tullakse perekondade ja suguv6sadega randa. V2ga palju rahavst oli!
Homme siis hakkame bussiga tagasi Valenciasse p6rutama, tuleb j2lle yks kohutav kahe tunnine retk yle selle kohutava m2e ette v6tta..Elina ja timo on nyyd vist juba lennukis, nii et v6in oelda, et k6ik, kellega r22kinud oleme, kiidavad los Roques saari meeletult, et need pidid Venetsueela k6ige ilusamad paigad olema, aga lend sinnani on suur n2rvik6di ja pole v2ga haruldane, kui lennuk ookeanis maandub. Nii et siis saame lisaks "toredatele" mere ja maa s6itudele ka lennus6idu!

Adios amigos!

4 kommentaari:

  1. Seda postitust lugedes oleme Soome lennukas. Kopp on juba ees ja uudiseid lugedes mõtlen kas sellel ikka on pointi?! Katre, mine kirikust läbi!

    VastaKustuta
  2. "Ei teagi kas sellest, et reedel oli suurem pidu v6i siis on t6esti mingi toidumyrgitus saabunud."

    Mina siiski arvan, et tegemist on esimese variandiga ;)

    VastaKustuta
  3. Katre ära kuula Elinat. Ära mine kirikusse. Lased seal vaestel veel viimasegi vara õhku.

    VastaKustuta